Zahradní párty

Společnost


Máte je rádi různé společenské akce. Jako například plesy a podobně. Já ano já plesy a další společenské akce. Opravdu mám ráda? A také je velice často vyhledávám. Sama jsem si řekla, že bych vlastně také mohla udělat nějakou akci. Nějakou krásnou velkou společenskou párty? Naštěstí máme opravdu velikou zahradu. Takže jsem si řekla, že by tato akce mohla být i na zahradě. Na zahradě děláme hlavně dětské párty. Různé dětské oslavy a zábavy. A tak jsem si řekla, že když i děti se tam baví, že by se mohly také bavit dospělí. Nebo vlastně kdokoliv jiný. Myslím si, že je hodně lidí, kteří vyhledávají společnost různé společenské akce a zábavy.

Někdo je raději sám.

A tak jsem se s bratrem domluvila. Protože zahrada je mého bratra a moje. A tak se vždycky raději zeptám, jestli můžu udělat nějakou akci? Protože co kdyby si tam bratra dovezl přítelkyni? To by asi potom nechtěl, aby tam měl nějaký rámus z naší oslavy. Na příští víkend jsem se tedy s bratrem domluvila. Domluvili jsme se, že uděláme na zahradě nějakou velikou akci. Že si každý pozve deset lidí. Plus nějaké děti? Děti nepočítáme. Protože chceme, aby tam byla opravdu veliká zábava. K nám na zahradu jsme také sehnali nafukovací skákací hrad. A to je samozřejmě pro děti.

Máme rádi velké oslavy.

Proč je pro dospělí, máme šipky a také potom deskové hry a karty. Protože si myslím, že zábava bude opravdu v plném proudu. Bratr říkal, že se stará o nápoje. A já se zase postarám o jídlo. Myslím si, že opravdu hodně lidí, kteří také dělají různé společenské akce. Jsou dokonce lidé, kteří zase ale nemají vůbec rádi žádné společenské akce. Tohle mě přijde jako docela líto. Protože si myslím, že člověk by se měl bavit. Když se člověk nebaví, tak je to potom smutné. Například já si nedokážu představit, že bych měsíc nikde nebyla. S kamarádkami také chodíme na různé společenské akce.