Spočítá nám kalkulačka leasing?

Služby


Je smutným faktem, že valná část z nás se zkrátka již bez auta neobejde, a to bez ohledu na to, že to pro mnohé z nás není zrovna levná investice. I za ojetý vůz zaplatíme minimálně desetitisíce, pokud má být alespoň trochu spolehlivý, ovšem častěji se tyto částky pohybují ve statisících. Není tedy divu, že mnohým z nás nezbývá si vůz vzít na leasing.

To ovšem není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Pokud si o něj půjdeme zažádat, pak nám s největší pravděpodobností bude nabídnuto hned několik variant, mezi kterými si můžeme vybrat. Ovšem zvolit tu, která pro nás bude nejvýhodnější, nemusí být zrovna jednoduché. Naštěstí existuje i kalkulačka leasing, která nám v tomto ohledu může pomoci.

jedoucí auta

V první řadě ji najdeme na internetu a můžeme ji použít ještě předtím, než vůbec autosalón navštívíme. A jelikož nabídky automobilů jsou zveřejněny na webových stránkách, můžeme si vše vybrat a ověřit ještě předtím, než opustíme náš dům. Jakmile totiž máme vyhlédnuté konkrétní auto, stačí jen onu kalkulačku http://finance.idnes.cz/nova-kalkulacka-duchody-cssz-diq-/viteze.aspx%3Fc%3DA161031_110612_podnikani_kho zapnout.

Zde v první řadě budeme muset zadat určité údaje. Mezi ně patří samozřejmě pořizovací cena daného automobilu, ale také výše našeho příjmu a doba, po kterou bychom chtěli splácet, plus další nezbytné údaje. Následně se nám ukáže, zda leasing vůbec dostaneme, a pokud ano, jaké budou možnosti.

veřejná hromadná doprava

Zde pak můžeme vyčíst nejen to, jak dlouho bychom spláceli, ale také jaká bude celková zaplacená částka. Nesmíme totiž zapomenout, že bude převyšovat pořizovací cenu vozidla. O kolik, to závisí na konkrétní společnosti i na tom, jaký typ leasingu zvolíme. Kalkulačka nám však ukáže veškeré varianty, takže budeme moci rovnou zažádat o tu, která pro nás bude nejvýhodnější.

Samozřejmě zdaleka nejlepší je si leasing nebrat, ovšem ne každý má tu možnost. Ačkoliv totiž sice máme síť hromadné dopravy poměrně dobrou, v některých případech bohužel stále nestačí.