Zvířata u nás doma

Zvířata


Musím říct, že bez zvířat by to bylo doma opravdu hodně smutné. Sama jsem si pořídila velikou krásnou chlupatou kočku. Také musím říct, že jsem na tuhle velkou chlupatou kočku šetřila opravdu hodně dlouho. Je to mainská mývalí kočka a je to ženská doma. Mám ještě dvě křeččí samice. Také vám hodně slepic mám také jednoho kohouta. Ale řeknu vám, že ta kočka, kterou jsem si pořídila za deset tisíc korun, že je opravdu perfektní. Je hodně mazlivá a jsem ráda, že jsem do toho šla. Těší mě, že jsem si takhle dlouho na tu kočku šetřila, protože chlupatou dlouhosrstou kočku jsem si vždycky přála.

Psy mám opravdu hodně ráda.

Ne jako dítěti mi ji rodiče nechtěli vůbec pořídit. Opravdu bych bez zvířat být nemohla, protože jsem dříve vyrůstala na vesnici, kde jsme měli opravdu spoustu hospodářských zvířat. Měli jsme krávy a prasata a také několik psů. Psi to byli obyčejní voříšci, ale potom dědeček si pořídil opravdu krásného německého ovčáka. Dědeček říkal, že na každé vesnici by měl být veliký pes, a to hlavně německý ovčák. Takže jsem byla ráda, že máme alespoň ještě německého ovčáka. Protože němečtí ovčáci se mi moc líbili. Také se mi líbilo, že tento německý ovčák šel opravdu krásně vycvičit.

Já mám štěně německého ovčáka.

Naučila jsem ho aportovat a také jsem s tím jezdila na kole. Samozřejmě, že pes běžel vždycky za mnou. Abyste si nemysleli, že můj pes také uměl jezdit na kole. Tohle samozřejmě ne, ale musím říct, že mě tohle vždycky moc bavilo. Také jsem díky svému psovi shodila nadbytečná kila, protože jsem s tím stále někde běhala anebo jsme jezdili spolu na kole. Musím uznat, že tohle prima. A také existují různá speciální vodítka, která si dáte kolem pasu a můžete se svým psem běhat. Ovšem ale musíte si pořídit takového psa, který je hodně a. Který je téměř hyperaktivní. Protože pochybuji, že s čivavou anebo s jezevčíkem byste dokázali běhat u kola.