Kontrola spotřebičů

Služby


Stejně jako se musí dělat pravidelná revize rozvodů, musí se provádět něco podobného i u běžných spotřebičů. Není dobré to zrovna nějak podceňovat, protože nikdy nevíte, co se může stát. Stačí mít doma rychlovarnou konvici koupenou bez certifikátu, tedy někde v tržnici nebo v podivném e shopu. Tato konvice krásně funguje, ale jednoho dne od ní může vzejít požár. Zkuste se otázat požárníků, pokud tomu nevěříte. Ti vám dají nahlédnout do jejich záznamů. Ostatně jsou někde i veřejně přístupné a hned uvidíte, kolik požárů vzniklo od vadné elektroinstalace nebo nějakého přístroje.

elektrický spotřebič

Právě proto jsou určeny termíny, po kterých se musí provést opět revize. A tu nemůže dělat každý, kdo si říká elektrikář. Tento musí mít speciální papíry na to, že může revize prováděna taktéž o nich sepsat protokol, který vám bude poté předán. Bude tak vystavena certifikace, že revize proběhla v pořádku, na které bude datum, razítko a podpis člověka, který je k tomu oprávněn. Pokud vám to dělá kamarád bez oprávnění, ač nakrásně elektrikář, bude vám takové lejstro při žádosti plnění škodní události k ničemu. No, k ničemu, můžete ho použít pod hrnek s kafem, který si postavíte na pařez, protože vám dům komplet vyhořel.

elektrický spotřebič

Lhůty revizí spotřebičů je třeba skutečně dodržovat, protože pak by lehce mohlo dojít k výše popsané situaci a potom by vás mohla ušetřená mince za onu revizi hodně bolet. Je jasné, že člověk může zapomenout, to se stává. Ale od toho je zde firma, která si termíny bude pamatovat místo vás. Po uplynuté lhůtě vás budou kontaktovat a domluvíte si nový termín k nové revizi. Poté budete mít zase pár let pokoj a klid. A budete se cítit bezpečně. Na tuto firmu se dostanete kliknutím na odkaz výše v článku. To vás přenese na jejich webové stránky a tam naleznete způsob, jak je kontaktovat. Tak neváhejte ani okamžik.