Více možností kam vyrazit

Služby


Jsou lidé, kteří si neumí představit dovolenou bez toho, že by vyjeli do zahraničí. V naprosté většině případů lidé vyráží na dovolenou autobusem, letadlem a někdy i vlakem. Když někdo vyráží na dovolenou do některého z okolních států, nebo někam kam se dá dojet autem, zvolí si samozřejmě cestu svým vlastním autem. Má to mnoho výhod, a můžete odjet kdykoliv kamkoliv budete chtít a potřebovat. Dovolená vlastním autem je skvělé řešení nejen co se týče cest do zahraničí, ale i po Česku. Dovolená vlastním autem je skvělá v tom, že svoje auto znáte, víte, v jakém je technickém stavu, víte, jestli máte zaplacenou dálniční známku, a hlavně ho umíte velice dobře řídit.

obytný přívěs

Pokud byste si na dovolenou museli půjčovat auto třeba z půjčovny, mohlo by se stát, že vám zkrátka nesedne. Navíc nebudete muset řešit, že vám vypůjčené auto někdo třeba odřel na parkovišti. I když si všechny věci na skládáte do svého vlastního auta, budete stejně muset řešit kam se ubytujete. Pokud se stane že dovolenou plánujete na poslední chvíli, může dojít k situaci kdy budou ubytovací kapacity plné na dlouhou dobu dopředu. Proto je dobré mít záložní řešení. Dovolená s obytným přívěsem Goldbanking je ideální, protože můžete v podstatě bydlet na jakémkoliv místě je to možné.

obytný přívěs

Ještě, než ale s přívěsem vyjedete, musíte si zjistit kde můžete zaparkovat. Zejména v zahraničí je důležité abyste měli jistotu, že s přívěsem můžete stát na zvoleném místě. Jedině tak se vyhnete tučným pokutám. Abyste mohli s přívěsem vyjet, musíte mít řidičské oprávnění k řízení auta s přívěsem, a také musíte mít samotný přívěs. Ten se dá samozřejmě vypůjčit, ale pokud vás láká jezdit třeba na prodloužené víkendy někam do kempu, je ideální si přívěs koupit. V dnešní době jsou přívěsy cenově dostupné, takže si můžete vybrat z mnoha druhů třeba právě u nás. Zajišťujeme financování nejen osobních vozidel, ale i přívěsů.